lördag 23 mars 2013

Inför Nissafors IS borta

Efter tre förfester med varierad kvalité är det nu dags för tävlingssäsongen att dra igång på allvar. Nåja, serien är huvudmålet och cupen ser vi mest som chans att spela ihop laget än mer men det är ändå tävlingsmatch och lite mer allvar än vanlig träningsmatch.

Smålandscupen är inte sämre än andra cuper så namnet på cupen har sålts till Hyundai och heter numera Hyundai cup. HIF är lottade att spela i grupp 20 tillsammans med Dannäs, Nissafors och Burseryd. Två matcher är redan spelade, Burseryd slog tillbaka Dannäs med 4-2 och Dannäs slog i sin tur tillbaka Nissafors med 3-1. HIFs första match är imorgon (söndag 24/3) mot Nissafors IS på Gisle IP. Därefter möter vi Burseryd på skärtorsdagen för att avsluta att spela mot Dannäs söndagen den 7 april.

Nissafors
Nissafors tränas av Jonas "Blixten" Robertsson som tidigare varit aktiv i bla. Anderstorp. Robertsson har redan varit ute i media och varnat för HIF när det gäller seriespelet med orden: "-Hällabäck kommer dock bli livsfarliga."  Laget kom förra året 7:a av 10 lag i Div 6 Gislaved och målet i år är att spela en mer passningsinriktat fotboll som ska ta laget högre upp i tabellen. NIS har fyllt på ordentligt i leden under vintern och mest namnkunniga spelarna som kommit in är Jonas Stigemyr och Roger Collryd från Anderstorps IF. För att NIS ska vara med och kriga om avancemang i cupen så krävs en seger. De lär därför blåsa på för fullt så HIF måste vara på tårna från start på söndag!

HIF
Så till lite roligare läsning. HIF körde i veckan ett pass på Gisle IP för att slipa formen inför helgens match. Efter träningen togs följande elva ut och ledningen.

John får ny chans i målet.
Magnus P går in som högerback. Fidde och Danne C agerar mittbackar från start. Bogge fortsätter som vänsterback.
På mittfältet går David in och kampera ihop med Dennis och de har Nicke precis framför sig. Tobbe J går på ena kanten och Mange J går på andra.
Längst fram ska av någon anledning undertecknad (Erik) spela.

Bänken är fylld av lovande inhoppare. Adam, Johan, Honken, Ljungan, ! och Söderberg.  


Vi hoppas som vanligt på 3 poäng till HIF!

// #6

1 kommentar:

  1. Nu i efterhand vet ni anledningen till att Erik fick spela längst fram! Ett äkta hattrick i början av andra halvlek och totalt 4 mål.

    SvaraRadera