lördag 2 mars 2013

Förfest 2. Aif borta.

Då är dags för årets andra träningsmatch för HIF. Vi fick en strålande start på säsongen i och med den fina segern över Unnaryd i första matchen. Idag räknar vi med att få snäppet bättre motstånd då Anderstorps if står för motståndet. Ett Aif som har en speciell plats i undertecknads hjärta efter att ha haft två fina säsonger i föreningen i mitten av 00-talet. Aif kommer att spela i div 4 den kommande säsongen vilket innebär två div högre än HIF. Dagens motstånd har precis som HIF redan spelat en träningsmatch i år. Då fick de se sig besegrade av Hylte.

Vad vet vi då om dagens motstånd? Nja, inte så mycket. För några år sedan hade Aif en bra period då Tony Johansson hade huvudansvaret. Föreningen var då uppe i div 3 och vände en säsong. Nått år senare fick Aif även lämna div 4 elit och idag spelar laget alltså i div 4. Vi vet att laget tränas av den gamle storspelaren Jerzy Kruzscsynski. Vi vet även att lagets viktigaste spelare är Per-Johan Alvinsson som också fungerar som hjälptränare. Framåt ser Aif riktigt vassa ut då de förmodligen har Karl Josefsson och Admir Dadic på topp. Detta är två herrar som kan göra 10-15 mål var i årets serie, så här gäller det för HIFs mittbackar att vara på tårna!

HIF ställer som vanligt upp med ett starkt lag! De som är borta är borta och vi väljer att fokusera på de som är med.
Adam står kvar i målet denna match med.
Det blir en ny backlinje jämfört med Unnarydsmatchen då Pajsan går in och spelar högerback, Magnus P och "skägget" bildar mittlås och Jonny är kvar som vänsterback.
"Sittande mittfältare" är Erik och Dennis.
Skavet går på vänsteryttern och så har Jocke kommit hem från Norge och får därför ta hand om högerkanten.
Släpande anfallare är Nicke och längst fram ska ! se till att peta in några bollar.
Redo att hoppa in är Bogge, Maen, Honken, Söderberg, Ljungan och John.
Lagledare är Anja!

Vi hoppas på ett bra stöd från alla sorkar runt planen och att det ska bli en trevlig match!

#6

   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar