onsdag 27 mars 2013

Inför Hällabäcks IF-burseryds if

Tar verkligen i från tårna. Söker med ljus och lyckta efter en passande, slående och säljande inledning men kommer inte på något som kan beskriva denna match. För en match att minnas kommer det att bli, hur det än slutar! Jag väljer att lämna känslor och spekulationer utanför och ger (nästan) helt opartiskt lite förutsättningar.

Det är match i andra omgången av Smålandscupen. Burseryd vann över Dannäs i första rundan medan HIF slog tillbaka Nissafors. Då även Dannäs har lyckats vinna en match så står 3 lag för tillfället på 3 poäng i gruppen. Det är således även viktiga poäng som står på spel i morgondagens match.

Burseryds IF
Bif har tappat en hel del namnkunniga spelare under vintern. Bröderna Daniel och Linus Carlsson har tillsammans med Magnus Pettersson gått till Hällabäck medan Lars Fällgren har lämnat för Anderstorp. Tränare Leif Emanuelsson verkar ha ett relativt ungt lag att arbeta med i år. I matchen mot Dannäs hängde Joacim Lindvall och Denis Ostrvica två mål var så det verkar vara ett anfallspar som HIFs backlinje får se upp med! Patrik Carlsson och Marcus Vierhout är två rutinerade killar som säkert får dra ett tungt lass under året.

Hällabäcks IF
HIF drabbades under helgen av ett tungt avbräck. Målvakt Adam ramlade med sin cross och skadade axeln så illa att han får ta plats i rehabgruppen några veckor framöver. En rehabgrupp som för tillfället består av nyss nämnda Adam, Linus, Alle och Pajsan. Linus och Alle har varit borta ett tag nu och att vara skadad är bland det tråkigaste som finns inom fotbollen. Vi lider med er grabbar!
HIF har dessutom ett gäng som är på resande fot men kan som vanligt ställa ett starkt lag på planen!

John får fortsätta i målet.
Backlinjen är intakt sen förra matchen vilket innebär (från höger) Mange P, Danne, Fidde och Bogge.
På mitten går Dala in och spelar centralt tillsammans med Dennis. Tobbe fortsätter på en kant och Jocke, som är hemma från Norge, går in på den andra kanten.
Nicke spelar offensiv mittfältare medan Erik får förnyat förtroende längst fram.
Bänken: Ljungan, Jonny, Honken, Söderberg och Fille !.
Lagledning: Alle och Linus.

Matchen spelas på GisleIP och har avspark kl 19.00.

Är det någon match man ska se i år så är det denna. Tänk att kunna berätta om 20 år att "jag var minsann och såg HIF-BIF på skärtorsdagen 2013 och vilken match det var!" Ta på er varmt och kom i tid!

Framåt HIF!!!

// #6
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar