torsdag 5 september 2013

Seriefinal

Imorgon fredag är det då dags för en seriefinal, eller iaf väldigt nära. Efter matchen mellan Swebih och HIF återstår 3 matcher som förvisso är med och påverkar utgången av serien men det är väl ändå seriens två bästa lag som möts imorgon? Ja!

Swebih gjorde en riktigt bra match när lagen möttes i Långaryd. Laget fick HIF precis dit de ville och kunde till slut ganska enkelt ta med sig tre poäng hem till Hillerstorp. HIF har inte förlorat sen den matchen, det har däremot Swebih. Först torskade de mot Kulltorp och sedan mot Peking. Bägge dessa matcher avgjordes dock vid sidan av plan. Kulltorp tilldömdes segern då en Swebih-spelar agerat felaktigt på plan. Swebih tilldömdes segern mot Peking då de hade använt sig av en avstängd spelare. Summa summarum: Swebih leder för tillfället serien en pinne före Sorkarnas favoriter.

HIF som gjorde en riktigt bra andra halvlek mot Kulltorp senast får tyvärr klara sig utan några trogna pjäser imorgon. Men ett känt Norskt ordspråk säger att man ska se till det man har, därför är vi extremt stolta över de stollar som vi ställer på plan imorgon!

En buss rullar från Hällabäck mot och till Hillerstorp imorgon så är någon intresserad av att åka med så kontakta Erik Hansson eller någon annan pålitlig Sork. Laget är taggat, hoppas ni är det med! Matchen spelas på Swebih arena, Hillerstorp, med avspark kl 18:15.
Vi ses i Hillerstorp!

Framåt HIF!

/ #6


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar