Ljungan       Tobbe     Erik         Fille
                          Nicke
                       Söderberg

Bänken: Honken, Uffe, Emil, Maen

Åter en alldeles underbar match att beskåda. Båda lagen hade var sin halvlek fast på målvaktssidan var det bara det ena laget, HIF dominerade totalt.
Peking började klart bäst och skapade inte mindre än sju hörnor de första tjugo minuterna. Dessutom orsakade HIF två straffar på varandra, vilka Adam räddade båda och det var inga dåligt lagda straffar men Adam gjorde två kanonräddningar på dessa under två minuter. Den första orsakade Adam själv och den andra orsakade Johan när han skulle rensa bort returen från den första. Efter tio minuter i andra var spelövertaget HIF:s

1:a halvlek
Peking radade upp hörnor i inledningen i 2:a, 3:e och 8:e. Peking kom helt fri med målvakten i 10:e och sen radade de upp ytterliga fyra hörnor i 12:e, 2 st i 15:e och en i 20:e. Helt ologiskt kom sen ledningsmål för HIF i 28:e. Det var Viktor som såg att målvakten stod långt ut och satsade på en lobb från c:a 40 meter som gick helt otagbart mitt i målet till 0 – 1.
Sen följde en straffdramatik som jag och många med mej aldrig upplevt tidigare. Detta skedde i 34:e – 36:e. Första fäller Adam en helt fri Pekingspelare och domaren dömer straff. Adam som inte stått mellan stolparna sen före seriepremiären tippar bollen i sin vänstra stolpe. Bollen är fortfarande i spel och Johan, lite för het på gröten, drar ner en Pekingspelare och domaren blåser åter straff. Denna räddar Adam vid stolproten vid sin högra stolpe. Denna gång går bollen till hörna. Både Adam och Johan blir naturligtvis varnade. Peking får en varning i 40:e och HIF avslutar halvleken med 2 st riktigt bra hörnor.

Halvtidsresultat
Mål   0 – 1
Hörnor   8 – 3
Varningar   1 - 2

2:a halvlek
Efter en inledning som är lite trevande tar HIF över denna halvlek. Då händer samma som för Peking i första det är alltså hemmalaget som gör mål i 55:e till 1 – 1. Det är Daniel Dojcinovski som får på en bra träff efter ett fint inspel från vänster. HIF tar åter tag i matchen och i 58:e drar Niklas, framspelad av Daniel, till med ett långskott från c:a 25 meter och sätter upp bollen helt otagbart i Pekings vänstra ”stolp/ribba” till 1 – 2. Nu är det Peking som får jaga boll och HIF har anfall på anfall som är riktigt bra. Daniel dominerar där bak så att inget farligt kan hända. Tobias får en varning i 62:e och Peking får en i 66:e. Nicke spelar fram Viktor, Erik skjuter utanför på en hörna och Emil är ytterst nära att öka på målskörden. Erik blir varnad för att ha sparkat undan bollen vid ett inkast i 84:e. Matchen avslutas med att vardera laget får hörna.