söndag 2 december 2012

Vi har joggat igång ett!

Ingenting är omöjligt på fortet sa Gunde Svan. Kan Stewart Downing spela i Premier Leauge så kan definitivt inget vara omöjligt sa någon annan. Men att starta ett nytt fotbollslag i en by strax söder om världens ände måste väl ändå ses som en utmaning modell större!? Möjligt, men släpper man bara sargen och börjar jobba för det man verkligen vill så är det lättare än att hänga upp en tavla. Projektet HIF är långt ifrån klart men grunden är på plats och viljan finns så innan nästa SD-skandal uppdagas (nåja, nästan iaf) så ska saken vara biff!

Igår träffades alltså laget för första gången och kan man börja bättre än att klä av sig och ta lite bilder tillsammans?

När Bingo Rimers (läs Linus Carlsson) sista kamerablixt hade slocknat var det dags för en annan blixt att slå ner i Refteles sporthall, nämligen Filip Karlsson. Filip var träningens stora utropstecken och fick välförtjänt hänga HIFs första kasse. Karlssons yngsta är en oslipad diamant som kan bli guld värd för HIF. Här vilar ett tungt ansvar på tränare Holmgren. Kan han få ut max av killen så ska det inte vara några konstigheter att finansiera en ny konstgräsplan i Hällabäck nästa vinter. Klubbar som Degerfors och Brage letar med ljus och lykta efter kreativa spelare som Filip Karlsson. Vi ser givetvis att Filip stannar hos oss så länge som möjligt med tänker inte hindra honom om han vill söka lyckan högre upp i seriesystemet.

 Annars kan vi meddela att hela truppen fortfarande är skadefri efter första träningen. Bogge var nere för räkning under en kort period men reste sig på 8. Det första han gjorde sen var att dra en höger yttersida som tom Anders Limpar hade varit avundsjuk på så han var nog bara lite trött den gode Bogren. Annars flöt träningen på bra, det enda som man kan anmärka något på är en del domslut. Honken får bland annat lära spelartruppen att hela bollen ska vara över linjen för att det ska bli inspark. Detta kostade grönt lag minst ett mål.

Träningen/dagen var som helhet kanon och vi har en fantastiskt roligt säsong framför oss. Lånar en rad från ett annat blåvitt lag: Med längtan i bröstet!!!

// #6

1 kommentar: