fredag 28 december 2012

Träningsdag 2

Idag kände till och med solen på sig att det var dags för HIF att träna igen. Tidigt (nåja kl 9.30) vaknade jag av att solstrålarna letade sig in i rummet igen och det kändes mer som att det var 4,5 dagar kvar till seriepremiären istället för de 4,5 månader som det egentligen är. Solen har dock missat att HIF ALDRIG tränar utomhus i dec, jan, feb, det står klart och tydligt i stadgarna och om det inte gör det än så ser vi det som en norm i föreningen! Hur som helst, sol eller inte idag är det iaf dags för årets andra och sista träning!

Dagens träning kommer att bedrivas mitt i fiendeland, Burseryd. Jag tänker inte skriva mer om det samhället då bland andra jag och tränaren i Sveriges stoltaste förening bedriver våra yrkesverksamma liv där. Folk som bor i samhället har redan hotat att koppla in föräldrarföreningen om vi inte omedelbart byter förening från då sgoif (storebror) till bif (lillebror). Nu när det handlar om att vi representerar HIF (bör bli pappa då) hamnar kanske ärendet på högre nivåer. Nu efter att kalendern spridits i mer eller mindre hela socken så kanske fler än vi står utan arbete efter nyår iaf...

Förväntningarna är hur som helst höga inför dagens träning. Först och främst är alla givetvis spända på att se om Filip "!" Karlsson har bevarat sin fina form ifrån förra träningen. "!" hade då flera finurliga lösningar och firade tillsammans med sina äldre bröder stora triumfer på Rönneljungs gröna underlag. Idag kommer troligen "!" stöta på hårdare patrull då alla nu vet vad han går för. Det ryktas dock om att "!" älskar utmaningen!

Vi kommer troligtvis kunna hälsa Fredrik Albinsson välkommen in i matchen på allvar idag. Fredrik har beslutat att ta en liten paus i renoveringen och eftersom han stängt tippen för i år så tyckte han att det passade bra att åka till Burseryd för att nicka bort lite bollar i Tyngelvi. Trevligt!

Vi kan även stolt konstatera att Daniel "Dala" Karlsson har tagit beslutet att ge fotbollen en chans igen, givetvis gör han det tillsammans med oss i Sveriges stoltaste förening! Dala har senaste åren genomgått inte mindre än 8(!?) mer eller mindre svåra ingrepp i vardera hälsena men de ska nu ha rättat till sig och han är fit for fight igen. Vi hoppas alla att motståndarna i år ska få ta del av det mest hånfulla skratt norra Europa har hört sen Kristian Tyranns dagar.

Lägg märke till: att HIF är den enda förening som skrivs med versaler i denna blogg.

 Lägg märke till 2: att vi bedriver en öppen träning idag. Alla är välkomna att komma och få sig en titt på hur spelarna i ert nya favoritlag ser ut med kläderna på. Kl. 14.00 i Tyngelvi.

Lägg märke till 3: att vi går mot ljusare tider!

Med längtan i bröstet!

#6

 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar