torsdag 20 februari 2014

Araby Cup

Då kör vi igång säsongen på allvar i helgen! För någon helg sen så var vi uppe i Gislaved och spelade en liten cup som var mer som en aptitretare inför vad som komma skall.
Nu är det mer (hmm..) allvar när vi beger oss till Växjö för att spela Araby cup i Tipshallen. Detta innebär fullplan på konstgjort gräs med en matchtid på 28min. Cupen inleds med gruppspel med 4lag i varje grupp under lördagen och därefter slutspel under söndagen, även det i form av gruppspel till en början. Detta upplägg innebär i sin tur en hel del för en hel del i HIF. Vi får se hur många som kommer med hem, vilka som hamnar på Växjö lasarett och för den delen, vilka som hamnar i S:t Sigfrids lilla vrå...

HIF har lottats i gruppen 2 som spelar sina matcher mellan kl 11:30 och 15:00. Övriga lag är Urshults IF samt två lag som jag tappat namnet på (för övrigt spelar det ingen större roll vad de heter för ingen som läser denna blogg kan få en "aha"-upplevelse av att läsa deras namn, så okända är de...).  

Vi skickar som vanligt det bästa vi har till förfogande. I detta fall skickar vi 20 starka män och Uffe. 18 av oss stannar kvar över natten. Dels för att vi tror att vi går vidare, dels för att vi kan, vill och vågar.

Är ni trötta på OS så uppmanar vi er att ta en dagstripp till Växjö för att ge oss ert stöd.

För övrigt önskar vi Skavet en snabb rehabperiod! Vi lider med dig! Kämpa!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar