söndag 9 mars 2014

Lägesrapport!

Vi är nu halvvägs in i försäsongen och det är dags för en lite uppdatering över läget i truppen. Vi lärde oss redan förra försäsongen att detta inte precis är "prime time" för Hällabäcks IF. Folk är småskadade, på skidsemestrar eller upptagna på annat håll. Så när tränings- och cupmatcher nu duggar lika tätt som det poppar upp en Darin-kopia så blir det nya formationer varje match. Fattar ni vad jag menar med Darin grejen!? Först kom Darin, sen kom ett helt pärlband av kopior! Zia, Ewald, Saade mfl. Helt ärligt, Will the real Darin please stand up!? Sidospår, nu tillbaka.

Idag står hyresvärden Långaryds IF för motståndet. LIFs seniorlag återuppstår i år efter några vilande år. Laget består till stora delar av förra årets P17 lag som förstärkts (eller försvagats...vem vet) av äldre spelare från Långaryd. Detta är vad jag tror och hört via källor, det kan givetvis vara så att en oligark köpt ihop ett helt nytt lag...men nä, högst osannolikt då Nicke fortfarande spelar hos oss.

HIF har som sagt lite frånvaro idag men ställer som vanligt upp med ett urstarkt lag. Tittar vi på formen så är den oroväckande, i ryggen har vi tre raka förluster och det är med råge nytt klubbrekord. Vi ska givetvis ha i tanken att två av dessa matcher endast var 25 min långa och att vi i den senaste knappt fick ihop lag...men ändå. Det börjar bli dags att leverera nu, annars får nog Risbergskungen (inte att förväxla med Blåbärskungen) se sig om efter ett annat lag att träna!
Matchen spelas kl 19:00 på Hyltes konstgräsplan.

Från nuläget till framtiden. Det är idag exakt 2 månader kvar till en av säsongens stora händelser. Fredagen den 9 maj brakar nämligen HIF ihop med Burseryds IF på Granbacken i Burseryd. Det är redan nu läge att boka in detta i kalendern för vi hoppas verkligen att detta kommer att bli något alldeles extra! Sork-redaktionen sitter redan nu och spånar på upplägg inför detta evenemang.

För övrigt är kalendern på denna sida nu uppdaterad med matcher fram till mitten av maj. Se till att följa den för att inte missa något viktigt!

Vi avslutar med ett meddelande från huvudstyrelsen. På fredag den 14 mars är det årsmöte i Hällabäcks bygdegård kl 19:00. Kaffe och smörgåstårta serveras. Efter årsmötet är det pub för alla medlemmar! Välkomna!

Glöm ej: Stå upp för HIF!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar