torsdag 24 januari 2013

Träningsdag 4

Sista gången jag kör denna typ av rubrik. Ska försöka bli mer kreativ. Hällabäcks IF är trots allt ett kreativt fotbollslag som radar upp anfallskombinationer i samma takt som Svennis är aktuell för en ny klubb.

Hade vi haft en daglig lokaltidning i bygden så hade vi kunnat vakna upp till en rubrik i stil med "Burseryds Revyn är hotad!" Johan Emanuelsson hade nämligen tagit på sig grävskoporna och skyfflade upp minst två bollar på spotlightsen som hängde i taket. Inte så farligt tänker ni...och jag. Vad värre var att Victor Söderberg flyttade hela Tyngelvi 2 dm till vänster då han dundrade in i väggen i 19 km/h! Detta innebär att dörren inte är där den brukar vara och att folk kan få svårt att hitta in i byggnaden i framtiden... Hur det gick med Söderberg? Han tyckte bara det var roligt!

Jag tänker nu gå över till att hylla vårt träningens försvarsspel. Målvakterna John och Adam visade upp ett stort spel träningen igenom. Nåja, John avslutade träningen med en riktig Rembrandt men det var mest för att Fidde skulle få avgöra visade det sig! Stort gjort John! Adam visade upp ett moget spel med fötterna och sulade bort motståndare i parti och minut! Annars visade de mer rutinerade herrarna Bogge och mr Januari att gammal är äldst med ett försvarsspel som var tightare än Carolas urringning på guldbaggegalan! Huah!

Henrik Barck var siste man i laget att göra debut. Det blev tyvärr en kort debut då olyckan var framme ganska tidigt på träningen. Barck tar nu plats i rehabgruppen under veckan men vi hoppas att han är med och lirar snart igen!

Resultatet för kvällen har jag ingen större koll på. Alexander Johnsson satt i sekretariatet men med den handstilen behöver man inga högskolepoäng för att bli läkare. Han kan kallt räkna med att kvoteras in så fort det blir en tjänst ledig på Smålandsstenars vårdcentral.

Jag ska försöka få tag i Hällabäcks tränare i veckan för en videointervju. Jag vet dock att han har ett väldigt krävande jobb som tar 17-18 timmar av hans dygn men ska försöka haffa honom på någon fikarast. Har ni frågor som ni vill att jag ska ställa så lämna dem i kommentarsfältet. 

// #6

2 kommentarer:

  1. Röda lag segrade i gruppspelet, tätt följt av de gröna laget.
    #6's lag (vita laget) fick ta emot tröstpriset.
    I finalen segrade det gröna laget med 9-5.

    Och träningens målkung blev Mr. Albinsson (3 mål på två timmar)

    SvaraRadera
  2. Med tanke på att de kallar sitt spel för gladfotboll är det märkligt att de flesta har horn som en flock Herefords som gett sig ut på parningsturné när det blir spel mot två mål.

    Publiken

    SvaraRadera