måndag 14 januari 2013

Kurs (speciellt för Dennis Good)

Denna blogg har snart funnits i 1 månad. Ungefär lika länge har Dennis Good haft problem med att kommentera ett inlägg. Det finns säkert nån mer som har försökt men inte lyckats men den personen har valt att förbli tyst. Här kommer därför en snabbkurs i hur man kommenterar ett inlägg på bloggen- Håll till Go(o)d(o)!

Längst ner på ett inlägg finner ni följande rad:

Inga kommentarer:  

För långsamt pilen till Inga kommentarer (finns det en kommentar så står det t ex 1 kommentar, låt inte detta förvirra dig utan klicka på detta istället). 

Nu kommer du till en sida med en vit ruta. Placera markören i denna ruta och börja kommentera. När du kommenterat klart så tittar du under den vita rutan. Där står det Kommentera som: Är du med?? Inte! Ok, under är nedanför, alltså titta ner.. Där ja, bra Dennis! Där väljer du en profil, T ex namn/webbadress. Nu kommer det upp en ny ruta och där räcker det att du skriver i ditt namn och klickar på fortsätt. Sen tittar du ner igen och ser att det står publicera där under. Klicka på denna knapp och så har du förhoppningsvis lyckats! 

LLLLLycka till!     

4 kommentarer:

  1. Tycker att ni kan lägga upp bilder på de som är med i laget, och snabb info

    SvaraRadera
  2. bra blogg desuomt!

    SvaraRadera
  3. Tack för kritik! Info om spelarna i laget kommer att läggas ut under kommande månader fram till seriepremiären!

    SvaraRadera
  4. Bästa att kommentera så folk inte tror man är lika förvirrad som Good!!! Bra jobb med bloggen #6

    SvaraRadera