torsdag 27 juni 2013

Välkommen Jovan!



Det har varit på tapeten under några veckor och nu är det klart. HIF har gjort klart med den historiskt första sommarvärvningen. Killen som till hösten får äran att stolt bära den blåvita tröjan heter Jovan Stanojlovic och är drygt 20 år (junior i HIF). Flera spelare i HIF känner Jovan sen tidigare då de spelat tillsammans i Sgoif.

Utdrag från gårdagens inte så välbesökta presskonferens i Långaryd:

Sportchef Niklas Videll:
"- Jovan hörde av sig för några veckor sen och var sugen på att börja spela fotboll igen efter några års uppehåll. För några månader sen hade vi sagt nej då vi tyckte att truppen var full, men i takt med skador och andra bortfall så kändes det som att vi nu har plats och behov av fler spelare. Jovan är dessutom en suverän kille så det var inte mycket att tveka på."

Jovan Stanojlovic:
 "- Jag är glad att få chansen att spela för HIF och inför en sån härlig publik."

Tränare Holmgren:
" - Han behöver få upp sin kondition. För tillfället ligger han på samma nivå som Söderberg och Fille...ja till och med på Johns nivå... Annars är han en riktigt skön kille och en duktig fotbollsspelare!"

Kassören Dennis:
"hmm...."  (satt mest och räknade pengar)

Jovan hann knappt få med sig sin säck med pengar innan han drog till flygplatsen där hans special chartrade plan skulle ta honom till ett personligt träningsläger i Turkiet! Allt för att komma i form inför hösten!

Välkommen Jovan, hoppas du kommer trivas lika bra som vi!

                                         Sportchef Nick och tränare Martin flankerar Jovan.

1 kommentar:

  1. Hjärtligt välkommen önskar dej, Uven på solstolen

    SvaraRadera