söndag 18 oktober 2015

Tack och hej!

Efter 3 säsonger är det dags att sätta punkt för denna sejour. Vi har under dessa säsonger haft några av de roligaste åren i våra karriärer. 60 st seriematcher har vi spelat och av dessa har vi vunnit 34 st. Vi har på olika sätt fått in bollen i mål hela 183 gånger. Runt 30 spelare har fått äran att bära HIF-tröjan under match. Men roligast av allt är att vi vunnit publikligan två gånger och kommit tvåa en gång.

Vi har haft tre fantastiska år tillsammans i laget och nu har vi bestämt oss för att vända blad. Vi har hela tiden sagt att vi tar ett år i taget, aldrig sagt att vi ska finnas i ett, fem eller tio år. Syftet med laget var att vi skulle ha roligt samtidigt som vi tränade fotboll på våra villkor. Nu när vi summerar åren så kan vi lätt konstatera att vi lyckats till 100%!

Tillsammans har vi inte bara spelat fotboll. Vi har även haft ett antal fester med våra Sorkgalor som höjdpunkter. Dessutom har vi i Hällabäcks namn samlat in och skänkt pengar till såväl Barncancerfonden, Musikhjälpen och bygdens ungdomsfotboll.

Vi har spelat många roliga matcher. Derbyna mot Burseryds IF är väl de matcher som vi kommer minnas längst, särskilt årets hemmamatch på Domarvallen. Det var inte bara en fantastisk kväll med runt 1000 pers på läktaren. Vi lyckades dessutom med allt på plan och vann med hela 7-1. Som sagt, en kväll att minnas!

Sorkarna har under alla tre säsonger varit en extra krydda till matcherna. De har varierat i antal men vi har aldrig spelat en match utan en Sork vid sidan (minst Bebben och Torbjörn).

Vi vill tacka alla som på ett eller annat sätt hjälpt oss under åren. Spelare, ledare, HIFs styrelse, supportrar, sponsorer, funktionärer mfl. Alla som tyckt om oss ska ha ett stort tack!!
Ni som inte tyckt om oss, tjaa, har ni läst så här långt så förtjänar ni ett tack också!

Vi lägger nu matchställen på hyllan men vem vet...vi kanske dyker upp igen!

Framåt HIF!!

1 kommentar:

  1. Kulltorps GoIF hälsar och tackar för fina matcher med härlig kamp och inramning. Er förening har visat på glädjen i fotboll, stor eloge till alla iblandade. /P

    SvaraRadera