lördag 21 december 2013

Calle är klar! Med mera.

Övergångsfönstret är stängt för i år, iaf om man vill värva gratis och smärtfritt. Vill en klubb nu värva en spelare från en annan klubb så krävs överenskommelse mellan klubbarna, lättare sagt än gjort i vissa fall...tro mig!

Två dagar innan fönstret stängde skrev Calle Sjödell på ett kontrakt med HIF. Calle var den fjärde och sista spelaren som vi hade scoutat i sektionen. Han kommer närmst från Reftele men har även spelat med flera av HIFare i Sgoif för några år sen. Vi ser Calle som en "Magnus Erlingmark-typ", dvs han kan spela på nästan alla positioner och han gör det alltid bra! Calle är inte rädd för att skälla på domaren vilket gör att han kommer passa in i klagokören bestående av Nicke, Emil och undertecknad. Vi är säkra på att Calle kommer att trivas och hälsar honom varmt välkommen!

Annars är HIF numer i full träning inför den stora Sork-matchen som går av stapeln kl 15:30 den 27 dec. Det är Sorkarna som har utmanat HIF i en inomhusmatch i Tyngelvi. Matchen kommer att spelas 2x20 min och i paus finns det möjlighet att använda en defibrillator. Efter matchen åker vi vidare ut till Hällabäck för att göra mellandagspuben till något alldeles extra, sluta fred och smida planer inför 2014.

 Vi tar denna match på största allvar och har därför ställt in allt julfirande i år... Vi kommer istället åka iväg på en överlevnadsutbildning i Skövde. Paddla kanot, elda, göra pinnbröd, skjuta pilbåge mm. John, Fille och Söderberg blev dock lite ledsna så vi fick lova att Honken skulle se till att tomten kommer på besök. För att slippa frågor så lägger vi ut packlistan här och nu:

Alla: kläder för väder och en kanot var.
Fille, John och Södergerg: pyjamas, kalaspuffar till frukost, Festis, bamse-tidningar, läsläxan,
Pajje: egen mat.
Danne: en ponny.
Dennis: boxningssäcken.
Tobbe: eget toapapper.
Mange J: immunförsvaret.
Pajsan: gips.

Alla tar givetvis med sig ett gott humör också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar