tisdag 5 februari 2013

Sent ska syndaren vakna...

Skrivkramp är något som drabbar alla stora författare och journalister då och då. Det kan innebära att man får muskelkramp eller spasmer i handen vilket hindrar skrivandet. Det kan även innebära att man inte får ner sina tankar på pappret. Men ni kan vara lugna, detta är absolut inget som drabbat mig. Jag har bara inte prioriterat att skriva på ett tag.

Sen sist har tydligen första avsnittet av SorkTv gjort succé i stugorna i socken! I skrivandets stund har avsnittet visats 380 gånger vilket är 370 fler än vad jag hoppats på. Detta innebär givetvis ingen direkt succé är det säkert många som hävdar men det skiter vi i! Att två bönner från Broaryd får 380 visningar på en vecka är succé punkt utropstecken

Vi genomförde även en träning i förra veckan men den var det inte mycket att skriva hem om. "Konsten att missa öppet mål" sammanfattar de två timmarna rätt bra...

Glädjande var att Torbjörn fick sällskap av två andra herrar på läktaren under träningen. Vi är alltså uppe i tre åskådare vilket även det kan ses som en liten liten succé!

I morgon är det åter dags för träning i tyngelvi. Träningarna börjar bli allt viktigare då det endast är 12 dagar kvar till den första träningsmatchen. Eftersom att vi inte är landets mest träningsvilliga lag så innebär 12 dagar 2 träningar. Vi hoppas därför på bra uppslutning i morgon, både på plan och läktare!

På tal om matcher så börjar vi närma oss beslut gällande var vi ska spela våra hemmamatcher under året. Mer info och guidad tur på arenan kommer så snart detta är klubbat!

Vi kör den igen: På tal om matcher så har spelprogrammet läckt ut på smålandsfotbollens hemsida. Det verkar som att vi börjar med att möta Reftele borta runt 24 april. Mötet sägs vara det största som hänt Reftele sen pizzan kom till byn (då räknar man givetvis inte med Maens och Annas bröllop i höstas).



  

1 kommentar:

  1. Det tog lite tid som Ni förstår från Eriks sida innan jag kunde kommentera träningen den 30/1.
    Publiken hade ökat med 200% vilket inte är att förakta.
    Att jag jämförde inställningen till träningen förra gången med Ferdinand som får sig en geting, var absolut inget negativt. Det hade varit oerhört tråkigt att se ett 20-tal herrar vara ointresserade av vad de håller på med!
    På träningarna blir jag mäkta imponerad av Pajsan och Bosse, dessa båda har väl hållt upp ungefär lika länge med fotboll. Om kropparna håller för dem är de nästan självskrivna i laget när det börjar närma sig avspark. Hoppas bara att armarna håller på bosse, hans karriär fick ju ett snabbt förlopp i de högre divisionerna då en 120-kilos back från Ryssby satte sig på Bosses vänstra underarm i hans premiärmatch från start. Pajsans knä och Bosses arm har läkt så jag unnar dem verkligen god tur.

    33% av publiken

    SvaraRadera